Ca sa fii norocos.......trebuie sa cunosti cele 7 secrete.

Psihologii americani spun cã au descoperit câteva sfaturi de aur.
Iata cele 7 secrete ale oamenilor norocosi!
Cand ne sarbatorim ziua de nastere, toata lumea ne ureaza sa fim sanatosi.
Fara un pic de noroc, însa, sanatatea nu-i suficienta.
Americanii sunt de parere ca, printr-un anumit tip de comportament, putem atrage norocul de partea noastra.
Iata ce ne propun psihologii, conform site-ului anggerikmerah.blogspot.com, citat de Hotnews.
1. Sa ne imaginam cã soarta este de partea noastra. Ca sa avem o astfel de atitudine, trebuie sa credem tot timpul ca ni se vor întampla lucruri bune, nu doar din când în când.
2. Sa încercam sa tinem sub control emotiile negative. Timiditatea, furia si resentimentele îi fac pe oameni sa se întoarcã împotriva noastra. Cum sa le reprimam? Trebuie întai si întai sa ne dam seama ce declanseazã aceste emotii, ca sa le înabusim înainte sa puna stapanire pe noi.
3. Sa fim deschisi la oportunitati. Nu stim ce ne rezerva soarta, însa ne putem îmbunatati norocul prin antrenament: sa fim mai încrezãtori în oameni si în faptul ca ni se vor întampla lucruri bune daca facem acest lucru. Daca va tineti ideile minunate numai pentru dumneavoastra, nu va folosi nimanui la nimic.
4. Sa ne gandim ca lumea este a noastrã. Nu vom avea mai mult noroc daca stam acasa. Ar trebui sa ne bucuram daca suntem invitati la anumite evenimente. Trebuie sa vedem cum le putem exploata sa ne îmbunatatim norocul. Vom câstiga mai mult în viata daca suntem dispusi sa învatam. Specialistii va sfatuiesc sa puneti mare pret pe prieteni si sa nu fiti obsedati de bani. Veti vedea ca norocul nu va va ocoli.
5. Sa nu-i invidiem pe altii. Cei care în mod obsesiv isi compara viata cu a altora sfarsesc prin a fi nefericiti. De exemplu, daca sunteti obsedat ca cineva are noroc la serviciu si este promovat pe un post important, va veti simti ca un ratat.
6. Cu cat stim mai multa lume si cu cat ne facem mai placuti, cu atat suntem mai norocosi. Sa fii sociabil, energic si deschis înseamna, pe scurt, sa devii o persoana norocoasa.
7. Sa vedem partea buna a lucrurilor. Ca sa fii norocos, trebuie sa vezi trecutul într-o lumina pozitiva, iar prezentul, cu optimism.
Trimite celor dragi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog