Talismanele fericirii.

Talismanele Fericirii
Cheia
Cheia te ajuta sa intelegi unde ai gresit si sa intuiesti persoanele fatarnice, duale, pe care nu te poti baza. Talismanul poate fi confectionat sub forma de medalion (metal, carton ornamental, sticla sau ceramica) sau achizitionat din magazine, ca obiect de decor. In antichitate, un astfel de talisman era oferit de indragostiti persoanelor adorate. Mesajul secret, subliminal era urmatorul: "Deschide larg portile iubirii".
Marul
Marul fereste de accidente domestice, boli (febra, migrene, depresii) si de visurile negre (cosmaruri). Tot marul sporeste charisma. Usuca (natural sau in cuptor) felii subtiri de mar si da-le prin rasnita curata, astfel incat sa obtii o pulbere fina. Aceasta pulbere, cunoscuta sub denumirea de praf de mar, poate fi pusa intr-un recipient, medalion special sau intr-un saculet nou-nout.
Potcoava
Potcoava sustine trainicia unui cuplu, responsabilitatea si angajamentele asumate de cei doi parteneri. Cumparata dintr-un magazin de suvenire sau gasita pe un teren arabil, potcoava - atarnata pe usa sau deasupra ei - va fi protectoarea si purtatoarea de noroc a intregii familii. Fereste-te de potcoave gasite la rascruce de drumuri!
Piramida
Piramida sustine concentarea, studiul, performanta si succesul la examene. Esti studenta sau esti o tanara mamica? Iata talismanul perfect pentru camera ta sau cea a copilului tau. Aduce echilibru, linisteste persoanele agitate si restabileste ordinea, disciplina, buna intelegere. Talismanele piramida nu pot fi decat obiecte de decor confectionate din lemn, cristale naturale si resturi de confectii metalice. Sau medalioane egiptene din argint.
Ardeii rosii
Ardeii iuti rosii sunt un remediu pentru spor in casa, noroc in bucatarie, eficienta, bucate reusite, savuroase si veselie la masa. Ia un pumn de ardei rosii frumosi si sanatasi (pot fi cei din camara, deja uscati) si leaga-i cu un snur rosu, asfel incat sa obtii un manunchi. La capete, in loc de canafi, prinde doi clopotei rosii, vopsiti. Agata talismanul intr-un colt preferat din bucataria ta.
Ancora
Ancora este simbolul libertatii si independentei financiare. In dragoste, promite si cere statornicie si fidelitate. Poate fi o amuleta din sidef, fildes sau os, cioplita cu dibacie si minutiozitate sau cumparata. Sau un medalion dintr-un metal semipretios sau pretios. Este un dar excelent pentru Ziua Indragostitilor.
Elefantul
Elefantul confectionat din lut, lemn, portelan, sticla sau metal (argint sau bronz) il ajuta pe purtator sa-si invinga emotiile si timiditatea. Talismanul-elefant va face din stapana sau stapanul sau o fiinta puternica, darza si hotarata, capabila sa infrunte toate obstacolele.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog