Postări

Se afișează postări din iunie, 2008

Noapte buna!

Imagine
Parerile sunt libere, dar nu obligatorii. (Caragiale)

Vad binele si-l aprob....

Imagine

Are these Gorillas Flirting?

Week-end nostim alaturi de cei dragi.

Imagine

“Nu exista paradisuri, nici infernuri, ci doar acele lumi nesfarsite pe care tu insuti le creezi, pana in momentul cand vei gasi solutia.”

Imagine

Week-end plin de iubire.

Imagine
Hot! Myspace Comments

Bancul zilei: DORMI

Patru prieteni in vacanta. La hotel, neavand prea multi bani, hotarasc sa doarma cate doi in camera. Unul din ei se stia ca sforaie atat de cumplit, asa ca au convenit sa doarma in camera cu el pe rand, fiecare cate o noapte. A doua zi dimineata, vine primul care a avut "onoarea", cu ochii rosii, parul ravasit etc. "N-am putut dormi toata noaptea, am stat in fotoliu si m-am uitat la el". A doua zi, urmatorul, rupt de somn si el: "Cum sa dormi, se clatina acoperisul de la sforaitul astuia, am stat toata noaptea in fotoliu si m-am uitat la el". A treia zi, vine al treilea fresh, odihnit, bine dispus. Ceilalti mirati: "Cum ai reusit sa te odihnesti?!?" "Simplu. Inainte de a ne baga in pat, l-am strans in brate, l-am sarutat dulce si i-am spus noapte buna. N-a inchis ochii toata noaptea.

Noapte buna!

Imagine
Myspace Comments

Violenta este ultimul refugiu al incompetentei. - Isaac Asimov

Imagine

Citate amuzante !

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa. Poti invata o pisica sa faca orice vrea ea. Nu e destul sa fii tu norocos, trebuie ca ceilalti sa nu fie. Stresul inseamna sa te trezesti urlind, apoi iti dai seama ca nu dormeai. Omul destept nu se joaca "lapte gros" cu rinocerul. Pustiule daca stii cate prajituri am la spate ti le dau pe amandoua Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua. (Samuel Butler) Cred ca barbatii care au cercel in ureche sunt mai bine pregatiti pentru casatorie. Au suferit si au cumparat bijuterii. (Rita Rudner) Tine ochii bine deschisi inainte de casatorie si pe jumatate inchisi dupa. (Benjamin Franklin) Dragostea: nebunie temporara ce poate fi vindecata prin casatorie. (Ambrose Bierce) Toate nuntile sunt la fel, dar fiecare casnicie este diferita. (John Berger) Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza. (Joseph Barth)

Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune.

Imagine

Poza zilei!

Imagine
Un om trebuie sa fie destul de mare sa-si recunoasca greselile, suficient de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte.

Bancul zilei.

În spital se află un pacient grav bolnav. Rudele se adunaseră în sala de aşteptare, iar în final intră un medic obosit şi abătut. - Îmi pare rău că trebuie să vă dau o veste proastă, spuse privind feţele îngrijorate. Singura speranţă pentru ruda dumneavoastră este transplantul de creier. Este încă experimental, riscant şi din punct de vedere economic, întru totul pe seama dumneavoastră. Rudele rămăseseră aşezate, ascultând veştile proaste. În sfârşit, unul întrebă: - Ca să ştim, cât costă un transplant de creier? - Depinde, răspunse medicul, 5.000 euro e creierul de bărbat, 200 euro cel de femeie. Se lăsă o lungă perioadă de linişte, timp în care bărbaţii din sală încercau să nu râdă şi evitau privirile femeilor, chiar dacă unii zâmbeau. În final,un barbat mai curios s-a hotarat sa întrebe: - Domnule doctor, de ce această diferenţă de preţ? Medicul zâmbi la această întrebare atât de inocentă şi răspunse: - Cele femeieşti costă mai puţin pentru că sunt singurele creiere folo

Buna dimineata!

Imagine
" A face şi bine şi rău, înseamnă a face şi binele, rău. " Cornel Stelian Popa

Bancul zilei.

O blonda isi gaseste masina din parcare cu portiera infundata. Un trecator binevoitor o sfatuieste sa sufle in teava de esapament pana cand portiera revine la forma initiala. Blonda nu sta mult pe ganduri si incepe sa sufle. In timp ce era in plina activitate, o alta blonda apare: - Ce faci, draga? - Pai, uite suflu, ca sa indrept portiera. - Vai, draga, da` fraiera mai esti! N-o sa reusesti niciodata! - De ce? - Pai, nu vezi c-ai geamurile deschise...?!?

Despre primari vechi ai Iasului....

Nichita il viziteaza pe Simirad la vila sa din Galata si se minuneaza: - Coane Costica, dar cum de ti-au ajuns banii din salariul de primar sa-ti faci vila? - Gigi, vezi strazile astea din jurul vilei? - Da. - Apoi de aici mi-am facut eu vila. Dupa o vreme, il viziteaza Simirad pe Nichita la vila din Copou si se minuneaza: - Gigi, da' tie cum de ti-au ajuns banii din salariul de primar pentru asa o vila? La care Nichita, de pe terasa vilei, aratind in zare: - Coane Costica, vezi autostrada si drumul de centura? - Nu. - Apoi de aici mi-am facut eu vila...

Buna dimineata. Week-end minunat!

Imagine

Bancul zilei.

Mama il intreaba pe Bula: -Bula,unde a disparut canarul? -Nu e in colivie? -Nu,pentru ca am cautat si acolo! -Eu l-am vazut acolo acum 5 minute,cand curatam colivia cu aspiratorul.

Ce asteapta o femeie de la iubitul sau?

1. Orice femeie asteapta de la cel pe care il iubeste ca acesta sa dea dovada de continuitate si profunzime in manifestarea iubirii sale. 2. Ea aspira ca la randul ei, sa fie iubita, adorata si ingrijita precum si ea iubeste, adora si ingrijeste pe cel drag. 3. Ea vrea sa-l simta pe iubitul sau puternic, curajos, nobil si generos, capabil de a infrunta orice greutati pentru a o cuceri sau apara. 4. Femeia doreste ca el sa o inteleaga, sa-i perceapa natura profund sensibila si sa aiba incredere in intuitia ei. 5. Ea pretinde o totala sinceritate, franchete si vrea sa comunice cat mai profund cu fiinta iubita. 6. Ea vrea sa fie mereu reflectata si pusa in valoare; doreste foarte mult sa fie admirata si transfigurata de cel pe care il iubeste. 7. Ea ii cauta mereu si mereu prezenta pentru ca alaturi de el ea se simte implinita si fericita si simte ca la randul ei poate sa daruiasca implinire si fericire. 8. Ea cauta mai intai sa recunoasca profunzimea senti

Bancul zilei.

-Soldat Bula, in timpul ultimului atac in loc sa inaintezi spre inamic, ai alergat sa te pui la adapost in spatele frontului… -E adevarat ca am alergat inapoi, dar nu ca sa ma pun la adapost, ci ca sa-mi iau un avant mai mare…

Celebrity Morph

Motivul popularitatii.

Georgiana nu putea sa-si inchipuie de ce e atat de populara. - Sa fie oare parul meu stralucitor? o intreaba pe o prietena. - Nu. - Sa fie oare silueta mea atragatoare? - Nu. - Atunci cedez. - Asta e!

Bancul zilei.

Un barbat avea febra mare, asa ca sotia l-a dus la doctor. Dupa o consultatie, acesta a spus: - Doamna, sotul dvs. are nevoie de odihna. Va scriu niste somnifere. - Bine, domnule doctor. Si cand trebuie sa i le dau? - Dar nu sunt pentru el, sunt pentru dumneavoastra!

Hartia mototolita!

Vacanta de vis

Ce conteaza cand alegi banca

Clienţii încep să ia în calcul şi serviciile instituţiei bancare. Până acum se uitau la costul produselor. Pentru greci, de exemplu, acesta este cel de-al treilea criteriu în alegerea unui credit. Produsele şi serviciile oferite de o bancă tind să devină un criteriu important în alegerea unei bănci, surclasând uşor preţul practicat de instituţie la sumele împrumutate, potrivit datelor Piraeus Bank România. Acestea arată că oferirea de produse şi servicii bancare personalizate, care răspund nevoilor clienţilor este văzută ca fiind mai importantă de către persoanele fizice care doresc să apeleze la serviciile bancare. Criteriul „dobânzi avantajoase“ a ieşit pe locul doi la ultimul studiu realizat de Nielsen pentru Piraeus România, dar distanţa faţă de primul loc este nesemnificativă. Coeficienţii care stabilesc clasamentul nu au însă valoare statistică, variaţiile nesemnificative ale acestora indicând mai degrabă tendinţele. Anterior, acest factor era pe primul loc în deciziile de cr

Week-end minunat.

Imagine
Myspace Comments

Bancul zilei

Un tip se plimba pe plaja cand vede iesind din nisip gatul unei sticle. Curios, o scoate din nisip si incearca sa o stearga de praf... si deodata apare Duhul Sticlei: -Multumesc mult ca m-ai salvat! Drept recompensa iti voi indeplini o dorinta, oricare ar fi ea! Sta omul nostru si se gandeste putin si zice: -Pai, cred ca, pentru binele Europei, ne-ar trebui un pod care sa lege SUA de Anglia! Se uita Duhul la el: -Oi fi eu mare Duh, dar chiar asa!?! -Atunci, poate poti duhule sa ma faci sa inteleg femeile... La care Duhul: -Auzi, da' cu cate benzi vroiai podul?

Maxima zilei.

Imagine
In curand oamenii se vor imparti in doua categorii: oameni batrani si oameni care stiu sa lucreze pe calculator. Grigore Moisil

Jon Secada - Si te vas

Anti-Stress

Bancul zilei.

Conferinta internationala asupra secretului de serviciu. Americanul: "Eu si sotia mea lucram in aceeasi firma de 20 de ani. Eu am biroul meu, ea isi are biroul ei. Nu stiu ce face si nici nu ma intereseaza. Ea nu stie ce fac eu si nici nu o intereseaza." Rusul: "Eu si sotia mea lucram in acelasi birou de 20 de ani. Ea are fisetul ei, eu am fisetul meu. Nu stiu ce face si nici nu ma intereseaza. Ea nu stie ce fac eu si nici nu o intereseaza." Romanul: " Eu lucrez de 20 de ani in acelasi birou. Nu stiu ce fac si nici nu ma intereseaza."

O zi minunata.

Imagine
Myspace Comments

Buna Dimineata! Hristos s-a inaltat!

Imagine
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca lumina exista in apropiere. O zi excelennta!

Cugetare a filozofului chinez Chang Ying Yue:

Cel care, toata ziua E activ ca o albina, E puternic ca un taur, Munceste precum un cal, Si care seara se-ntoarce rupt de oboseala precum un caine, Ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou.

De la mama natura.

Bancul zilei

In timpul unei vizite la un spital de nebuni, un vizitator il intreaba pe director ce criterii se folosesc, ca sa se stabileasca daca un pacient trebuie internat sau nu. "Ei bine", spune directorul, "umplem o cada de baie, apoi ii oferim pacientului o lingurita, o ceasca si o galeata si ii cerem sa goleasca cada. " Aha, inteleg "spune vizitatorul, "O persoana normala va folosi galeata, pentru ca e mai mare decat ceasca sau lingurita". "Nu", spune directorul. "O persoana normala scoate dopul ! Doriti un pat langa geam sau langa usa?"