Postări

Se afișează postări din decembrie, 2008

La Multi Ani! 2009

Ursul

Capra

PLUGUSORUL

Marius Zgaianu - Hai multi ani, multi inainte!

Urare de Anul Nou!

Imagine
Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine... si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta... fericire, sanatate si multi bani "La Anu'si La Multi Ani!"

Superstitii de Anul Nou I

Imagine
Ciocnitul paharelor de sampanie si sarutul oferit partenerului de viata la miezul noptii sunt doar doua dintre superstitiile din noaptea de Anul Nou. Majoritatea superstitiilor, traditiilor si obiceiurilor din aceasta noapte isi au radacinile in credinta ca lucrurile pe care le facem in prima zi a anului nou ne vor aduce noroc sau ghinion. Cele mai multe superstitii au legatura cu izgonirea fortelor negative si a diavolului. 1 ianuarie este considerate cea mai importanta zi a anului. Tot ceea ce facem in aceasta prima zi se va reflecta pe parcursul intregului an. Dorinta pusa la miezul noptii de Revelion are toate sansele sa se implineasca. E bine sa ai pe masa de Craciun si de Anul Nou crengute de vasc - aduce noroc. Aduce ghinion daca agati calendarul inainte ca noul an sa inceapa. Aduce ghinion sa intorci fila de calendar inainte ca ziua sau luna sa se incheie. Aduce ghinion sa intri in noul an fara niciun ban in buzunar. E bine sa nu te gaseasca Anul Nou cu dator

Urare

Imagine
Sperantele ce au ramas sperante Sa le preia Anul Nou ce vine Decis sa nu ramina cu restante Acesta este al sarbatorii rost De-aceea sa petrecem se cuvine Inchin in cinstea celui care-a fost Si-n sanatatea celui care vine. La Multi Ani!

Jocul caprei - (Turca) - Strigaturi - grup de copii

Marius Zgaianu - Ta,ta,ta, capra, caprita!

Testul prioritatilor

5 lucruri care necesita atentia ta se intampla simultan. 1 - Suna telefonul 2 - Plange copilul 3 - Suna cineva la usa 4 - Ai lasat rufele la uscat afara si a inceput sa ploua 5 - Nu ai inchis robinetul in bucatarie si a inceput sa curga apa pe jos In ce ordine vei rezolva aceste probleme? Noteaza-ti ordinea pe o hartie si si vezi ce decizie ai luat. Rezultatele sunt foarte interesante deoarece fiecare din cele 5 probleme reprezinta ceva din viata ta. Dupa ce te-ai hotarat vezi coloana din dreapta "Traieste cu grija viata n-are roata de rezerva" da clic si vezi Rezultat la Testul prioritatior sa vezi ce reprezinta.

Primarul activ

Benny Hill Dancers

City Lights

Mickey Mouse

Stan si Bran - The Music Box

Donald Duck, Mickey Mouse and Goofy

Doru Octavian Dumitru

mr bean christmas

Zinaida Julea - Recital

Gabi Lunca - Daca zici ca ma iubesti

VALERIA-TRAIAN ILEA - AM VENIT AICI LA VOI

maria lataretu - joaca hora-n poienita

colaj

COLAJ - DE JOC SI VOIE BUNA

AUREL TAMAS

POPULARA MOLDOVENEASCA - DE PETRECERE

Donald Duck Christmas

best of Charlie Chaplin

Viorica Macovei

Margareta Clipa - Intru-n joc sa joc si eu !

Craciun Fericit

Imagine
Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!

Craciun Fericit!

Imagine
Nu suntem niciodata singuri - acesta este mesajul Craciunului.Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte, Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul.Este bunatatea, speranta renascuta.Este pace si intelegere... Craciun fericit pentru toata lumea !

Craciun Fericit

Imagine
Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.

Urare

Marius Zgaianu si Strajerii Bucovinei

Marius Zgaianu - Hopa, hop, caiutii mei!

La Multi Ani - Colinde

La Multi Ani - Sfanta Noapte de Craciun - Fuego

O brad frumos!

Marius Zgaianu si Strajerii Bucovinei - Asta-i seara lui Craciun

Bucovina datinilor: colinde în comuna Mănăstirea Humorului

Nicolae Furdui Iancu: O, Minune!

Sarbatori Fericite!

'Winter Wonderland' - Darlene Love

Nicolae Furdui Iancu: Colinduta, Colinduta!

Craciun fericit!

Nicolae Furdui Iancu: De cand Domnu s'o nascutu!

Felicitare

Imagine
Bucuria Nasterii Domnului sa iti patrunda in suflet, sa iti aduca pace, iubire, speranta si multa voie buna! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi.

FRATII REUT - Buna Sara La Fereastra

<embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1140145742545825268&hl=ro&fs=true" style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"

Mos Gerila, cu Toma Caragiu

Nicolae Furdui Iancu: Noroc sa deie Dumnezeu!

Sarbatori Fericite! - Felicitare!

Imagine
In prag de sarbatori va urez Craciun fericit, multa sanatate si bucurii, iar Noul An sa fie presarat cu prosperitate si impliniri . La Multi Ani!

Atentie la dorinte

Frohe Weihnochten!

Craciun diferit

Nicolae Furdui Iancu: Deschide usa, crestine!

Toma Caragiu - Brad frumos

Dalida & Enrico Macias

Colinde ......colinde

Fuego: Asa colindam an de an!

Strangers in the Night - Frank Sinatra

george bush is funny!?!

Colinde romanesti

Fuego - Colind de Craciun

Sofia Vicoveanca - Colinde

Mircea Baniciu - Colinde

Let it snow

STEFAN HRUSCA - LINU-I LIN

Andrea Bocelli & Zucchero - Miserere

Pluto's Christmas Tree

mr bean

Inaintea iestor curti - colinde Stefan Hrusca

Stefan Hrusca - Colinde

colinde - stefan hrusca - afara ninge linistit

Mai lucrezi? Vine weekend-ul!

Faza zilei!

BUNA DIMINEATA ...

Fara cuvinte!

Let it Snow

Reclama bucegi

Zorbas Dance

jean constantin

Michael Bolton - Only A Woman Like You

Faza zilei!

Mircea Baniciu - Colinde

Constantin Draghici-Hai sa-ti arat Bucurestiul noaptea

Phoenix

Un zambet pe 16 mm

STEFAN HRUSCA - Ninge la fereastra

Pastila de ras:))

Faza zilei!

Telecinemateca

TE UITA CUM NINGE-N DECEMBRE

Faza zilei!

Nemuritorii - Flori de mar

Mr. Bean

Colindul gutuii din geam Lyrics by Adrian Paunescu

COLINDUL MAINILOR

Andrea BOCELLI - LUMINA SPERANTEI

Moş Nicolae - în seara de ajun
Traditii obiceiuri legenda

Tradiţia spune că în noaptea de 5/6 decembrie se spune că Moş Nicolae vine la geamuri şi vede copiii care dorm şi sunt cuminţi, lăsându-le în ghete dulciuri şi alte daruri, însă tot el este acela care-i pedepseşte pe cei leneşi şi neascultători. În dimineaţa de Sf. Nicolae, copiii cuminţi găsesc daruri în ghetuţe. E un obicei vechi, nu numai la români, de a face cadouri în aceasta zi. Spre deosebire de Moş Crăciun, Moş Nicolae nu se arată niciodată. De altfel, povestea darurilor împărţite pe furiş în această noapte începe din vechime. Se spune că însuşi Sfântul Nicolae a ajutat trei sărmane fete din oraşul său, aducându-le dar de zestre, noaptea, fără a fi văzut. Casa în care trăiau cele trei surori era mai mult decât săracă. Tatăl lor plănuia să-şi vândă fetele, crezând că astfel se va chivernisi. Plânsetele şi rugăminţile fiicelor sale nu l-au înduplecat pe bătrânul cu suflet negru. Sfântul Nicolae a aflat despre nenorocirea ce se petrecea nu departe de locuinţa sa. Noaptea, pe f

La Multi Ani de Sf. Nicolae!

Peste 800.000 de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae. Din totalul persoanelor care poarta aceste nume, aproape 538.000 sunt barbati ( Nicolae, Niculai, Nicusor, Niculae, Nicu, Nicula, Nicoara ), iar restul sunt femei ( Nicoleta, Niculina, Neculita, Nicolina, Nicola ). Dintre aceste prenume, cel mai raspandit este Nicolae/ Nicolaie, apartinand unui numar de 353.000 barbati, urmat de Nicoleta, prenumele a 191.000 de femei.

In Decembrie si in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi.

Imagine
Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei. La Multi Ani de Mos Nicolae! Multa sanatate, fericire si iubire! Cat cuprinde!

elfyourself

Anca Parghel & Tom Boxer - Fericire

Anca Parghel - Forgive me

Anca Parghel - Feelings ( Dumnezeu sa o ierte)

Richard Clayderman - Invisible love

Yesterday - Richard Clayderman

Julio Iglesias - Hey

Elton John

Richard Clayderman - Love Story

Faza zilei!

Dolly Parton - Just when i needed you most

Holograf & Tudor Chirila - Ochii tai

Criza financiara?!

Camasa omului fericit!

Cica era un domnitor care voia sa fie fericit, dar nu reusea. A intrebat in stanga si in dreapta ce sa faca pentru a fi fericit si nimeni nu stia sa ii spuna. Pana cand un intelept i-a zis ca, pentru a fi fericit, trebuie sa imbrace camasa unui om cu adevarat fericit. Atunci a plecat in lume cautand un om fericit. A intrebat oameni si oameni daca sunt fericiti, dar nimeni nu i-a dat raspuns pozitiv categoric. Intr-o zi, mergand pe un drum, a auzit un om pe un camp care canta vesel. S-a dus la el, a intrat in vorba cu el si l-a intrebat daca e fericit. "Da! ", i-a raspuns omul. "Sigur esti cu adevarat fericit? " "Da! ", i-a raspuns si mai decis omul. Atunci i-a povestit ce il sfatuise inteleptul si i-a cerut sa ii dea camasa lui sa o poarte. Iar omul a raspuns: "Camasa? Pai, eu nu am camasa! "

Cariere de succes!

Cariere De Succes View SlideShare presentation or Upload your own.

Cinci care au revolutionat lumea!

Moise: Totul este legea! Isus: Totul este credinta! Marx: Totul este stomacul! Freud: Totul este sexul! Einstein: Totul este relativ!

Sabrina - My Chico

"E foarte bine!"

Povestea spune despre un rege african care avea un prieten foarte bun din copilarie. Acest prieten avea obiceiul ca indiferent de situatia in care se afla (pozitiva sau negativa) sa reactioneze la fel: "E foarte bine!" Intr-o zi regele si prietenul sau se aflau la vanatoare. Prietenul incarca si pregatea armele pentru rege. Dintr-o greseala, o arma s-a descarcat si i-a retezat regelui buricul degetului mare. Examinand situatia, prietenul a remarcat ca de obicei: "E foarte bine! " La asta regele a replicat: "Nu, nu e bine deloc! " si a ordonat ca prietenul lui sa fie aruncat in inchisoare. Un an mai tarziu, regele vana intr-o zona periculoasa. A fost capturat de canibali, care l-au dus in satul lor. L-au legat de un protap si se pregateau sa-l "prepare". Unul dintre canibali care vroia sa dea foc a observat ca regele nu avea buricul degetului mare. Fiind superstitiosi, aveau ca regula sa nu manance pe nimeni care nu era intreg. In concluzie

blue system & cccatch-sorry little sarah-live

Faza zilei!

Ionut Fulea - Cantec de catanie

Aurel Tămaş - Cucule pasăre mândră

Grigore Leşe - Cântec de Cătănie

Graiul Neamului - Pui de Lei

Nicu Alifantis - traiasca Romania

Marea Unire

Hora Unirii

Doamne ocroteste-i pe Romani !

Corul Armatei - Treceţi Batalioane Române Carpaţii!

Nicolae Furdui Iancu - Noi suntem romani!

La Multi Ani Romania!

Imagine
La Multi Ani Romane oriunde te-ai afla! Omul sfinteste locul, nu locul pe om Homo locum ornet, non ornat homonem locus