Cum va fi Anul Bivolului?

Potrivit zodiacului chinezesc, ne pregatim de un nou an, dupa prosperul an al Sobolanului. Anul Bivolului incepe pe 26 ianuarie si va fi unul foarte intens.
Majoritatea incidentelor majore vor avea loc brusc si vor fi fatale. In decursul acestui an, se vor inmulti interventiile militare in zonele de conflict, la fel si atentatele teroriste.
Fortele militare din toata lumea vor da dovada de mai multa agresivitate, asa ca se vor intensifica razboaiele. Desi acele tari nu se vor afla in apropierea noastra, conflictele armate ne vor afecta indirect. De aceea, trebuie sa fim mereu la curent cu stirile externe. Chiar daca multi dintre noi se afla in tari stabile politic si neafectate de calamitati naturale, n-ar trebui sa ne culcam pe o ureche. Astfel, vom fi in stare sa ne luam toate masurile de precautie in momentul in care calatorim.
Incidentele legate de foc vor avea loc tot mai des, asa ca trebuie sa ne asiguram ca mucurile de tigara sau alte materiale inflamabile sunt stinse inainte de a le arunca. De asemenea, nu trebuie sa lasam niciun foc aprins nesupravegheat. Aceste lucruri sunt esentiale in locuri cu clima uscata. Eruptiile vulcanice sau alte evenimente legate de activitatea vulcanica vor intra in atentia noastra.
Oamenii vor fi, in general, mai agresivi si mai impulsivi, iar comportamentul lor va fi contagios. Conflictele directe, certurile si disputele vor avea loc in mod frecvent. Asa ca ar trebui sa ne pastram calmul in orice situatie si sa gasim solutii, nu sa declansam scandaluri atunci cand lucrurile nu functioneaza dupa bunul nostrum plac. Iar, daca altii se iau de noi, nu trebuie sa o luati personal si in niciun caz sa raspundeti in aceelasi fel. Luati aer in piept, evaluati problema. Anul acesta, rabdarea ne va fi pusa la incercare.
In 2009, atat organizatiile, cat si indivizii vor adopta un comportament imoral sau chiar vor apela la mijloace ilegale pentru a beneficia de niste avantaje. Asta inseamna ca evaziunile fiscale, coruptia si fraudele sunt in floare. Companiile si si firmele mici care au crescut foarte repede in ultimii ani, fara sa ia in considerare managementul resurselor, vor avea de suferit. La fel si cei care si-au neglijat clientii pentru ca acestia vor fi mai selectivi in alegerea produselor si serviciilor.
Acesta este un an bun de facut bani. Dar nu prin mijloace rapide si facile, ci prin munca asidua. Incercarile de a face avere prin mijloace nerealiste, asumandu-ti riscuri mari, vor esua. Vei avea mult succes daca te concentrezi pe necesitatile omului de zi cu zi si mai putin daca ii oferi produse luxoase.
Cat priveste valuta, se pare ca dolarul se va aprecia considerabil fata de celelalte monede de schimb. Produsele bancare, serviciile financiare si cele asiguratorii vor cunoaste o perioada mai buna, la fel si metalele, care se vor scumpi. Domeniile care nu vor prospera deloc vor fi cele legate de arta si creativitate, ca de exemplu, publicitatea, marketing-ul si mass-media.
Duminica noaptea intram in noul an chinezesc, Anul Bivolului. E de bine, e de rau? Ne spune Neti Sandu, luni, de la ora 14.00, la videochatul stirileprotv.ro.
Sursa: http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/cum-va-fi-anul-bivolului.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog