Postări

Se afișează postări din iulie, 2009

Bancul zilei :))

Un tip si o tipa se intalnesc intr-un bar. Se privesc, se plac si ajung la tipa acasa. Dupa cateva pahare tipul isi da jos camasa si se spala pe maini, dupa care isi da jos pantalonii si se spala din nou pe maini. - In mod sigur esti dentist! - Cum ti-ai dat seama? - Dupa cum te-ai dezbracat si te-ai spalat pe maini de fiecare data. Dupa ce fac oamenii sex, ea spune: - Nu numai ca esti dentist, dar sunt sigura ca esti un mare dentist! - Extraordinar, intr-adevar sunt un dentist de succes, spune tipul impresionat de perspicacitatea fetei, dar de asta cum ai reusit sa-ti dai seama? - N-am simtit nimic!

Portia de zambet

Din seria: misoginisme pentru avansati,..... ***** De ce femeile au tălpile mai mici decât bărbaţii? E o chestie de evoluţie care le ajută să stea mai aproape de aragaz si de chiuveta din bucătărie. ***** Când ştii că o femeie va spune ceva interesant? Când începe fraza cu: "Un bărbat mi-a zis odată..." ***** Cum repari ceasul unei femei? Nu e nevoie, e ceas şi la cuptorul cu microunde.. ***** De ce bărbaţii elimină gaze mai des decât femeile? Pentru că femeile nu pot ţine gura închisă aşa mult timp încât să se acumuleze presiune. ***** Dacă femeia ţipă să-i deschizi uşa de la intrare şi câinele latră să-i deschizi uşa de la cameră, pe care laşi să intre prima dată? Pe câine, el va înceta să latre imediat. ***** Cercetătorii au descoperit un fel de mâncare ce reduce apetitul sexual al unei femei cu 90% pentru totdeauna. Se numeşte tort de nuntă. ***** De ce mor bărbaţii m

Peace Through Music

Bancuri pre-'89

La uşa unui apartament sună un puşti: „Tanti, ai făcut supă?”, „Da, puişor, vrei să guşti şi tu?”, „Nu, mulţumesc”, „Atunci, de ce-ai venit?”, „Te roagă mama să ne împrumuţi şi nouă osul”. (6 decembrie 1982) ***** ■ Din dispoziţia lui Ceauşescu s-au făcut experimentări şi încrucişări de meri, pentru a se crea un soi de măr pitic, de numai 50 de cm, pe care să-l poată culege şi şoimii patriei. (28 septembrie 1983) ***** ■ Un miliţian prinde o pereche făcând dragoste într-un boschet. Îi duce la secţie şi, de aici, în faţa tribunalului. La proces, fata e felicitată pentru patriotism şi băiatul pentru iniţiativă. Miliţianul e arestat pentru întrerupere ilegală de sarcină. (17 martie 1984) ***** ■ Ce-i mai rece şi mai rece decât apa rece? Apa caldă. (17 ianuarie 1985) ***** ■ De ce a luat comuna Scorniceşti titlul de „Erou al noii revoluţii agrare”? Pentru că a crescut cel mai mare bou. De ce n-a luat şi comuna Petreşti titlul de „Erou al noii revoluţii agrare”? Pentru

Cine poate, poate :))

Elevii trebuie sa scrie o compunere cu titlul "Daca as fi miliardar". Toata lumea scrie, numai Bula, nu. "Ce faci, Bula?" "De ce nu scrii?" "Imi astept secretara."

Zona frumoasa, vreme buna, concediu de vis

Imagine

Portia de zambet

Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tara fara sa-si spuna un cuvant. O discutie anterioara se transformase in cearta si niciunul dintre ei nu voia sa se dea batut. Trecand prin dreptul unui grajd cu magari, capre si porci, sotul intreaba sarcastic: - Neamuri de-ale tale? - Da, raspunde femeia, socri si cumnati...

Bancul zilei

Doi indieni stateau pe o culme si se uitau in zare, fiecare in directie opusa. Ochi-de-Soim spuse: Vin doi: Ochi-de-Vultur il intreba: Sunt bine facuti ? - Sunt mari...muschiulosi ! - Ce sunt ? Fete-Palide sau indieni ? - Fete-Palide ! - Sunt prieteni sau dusmani ? Ochi-de-Soim se uita lung..... : - Prieteni ! - De unde stii ? - Se tin de mana !

Bancul zilei!

Doi pitici se duc la prostituate. Isi ia fiecare cate una se duc intr-o camera, fiind pudici sting lumina si trec la treaba. Al 2-lea pitic fiind stresat ca toata noaptea primul pitic a strigat intr-una 1..2..3..Si! … 1…2…3…Si!”, ii reproseaza ca a fost galagios: -Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat, stateam langa ea in pat, era asa frumoasa si nu am fost in stare sa am nici macar o erectie -Bine ca tu macar ai putut sa te urci in pat ….

Bun gasit

Imagine
Ati fost in vacanta ? Eu abia m-am intors si deja tanjesc la urmatoarea :)) . Daca inca nu te-ai bucurat de concediu iti doresc " Sa prinzi toata lumina soarelui in priviri, tot romantismul marii in suflet, toata bucuria inca unei dimineti de vacanta in inima si toata voia-buna a turistilor in ganduri!"

Bancul zilei :))

Un buldog merge pe strada si, deodata, ajunge in dreptul unui gard pe care scria: "Caine Rau!" Suna el la poarta si ii raspunde un caine mic. - Ma-ta-i acasa? - Nu! - Tactu-i acasa? - Nu! - Atunci cine-i caine rau? - Eu, ca nu pap tot din farfurie.

Bancul zilei :))

O blonda comanda o pizza ... - In cate feli sa v-o tai? In 6 sau in 12? intreaba bucatarul. - In 6, n-as putea niciodata sa mananc 12 felii!

Bancul zilei :))

Doi betivi intr-un bar, unul dintre ei zice: - Bai, de 2 saptamani nevasta ma tot da afara din casa cind vin beat. Ce sa fac? - Pai, cand ajungi in fata usii te dezbraci, si ea nu poate sa te lase afara ca... ce o sa zica vecinii? - Ok Zis si facut. Dupa 4 zile se intalnesc in bar si ce zice betivul? - Ba, am facut cum ai zis tu... - Da, si? - Ba, am ajuns in fata usii, m-am dezbracat, s-a deschis usa, am intrat si am auzit "Urmeaza statia Piata Sudului, cu peronul pe partea dreapta."

Bancul zilei :))

Un medic ginecolog, plictisit de meseria lui, pe care o practicase timp de 20 de ani, se hotarase sa mai incerce si altceva. Asa ca se prezinta la un concurs pentru obtinerea unui post de mecanic auto. Regulamentul: demontarea motorului--5 puncte; montarea lui la loc--5 puncte. La anuntarea rezultatelor, medicul este pe primul loc cu 15 puncte. Toata lumea este deosebit de uimita. - Bine, dar cum e posibil ca doctorul sa obtina 15 puncte cand punctajul maxim este de 10? se adreseaza juriului, indignat, unul dintre concurenti. - Simplu! A obtinut 5 puncte pentru ca l-a demontat primul, inca 5 puncte pentru ca l-a montat la loc, tot primul, la asta adaugandu-se un bonus de alte 5 puncte pentru ca a facut toate chestiile astea prin tava de esapament!

Bancul zilei :))

Un roman si un ungur in tren: Ungurul: Nu te supara ce scrie pe placuta asta? Romanul: Pai scrie in romaneste "Nu va aplecati pe geam, pericol de moarte!" Ungurul: Dar mai jos ce scrie? Romanul: Pai scrie acelasi lucru dar in engleza. Ungurul: Dar mai jos? Romanul: Acelasi lucru dar in franceza. Tot asa pina s-a terminat lista. La sfarsit ungurul intreaba: Dar in ungureste de ce nu scrie? Romanul raspunde: Pai nu-i slobod sa incalcam drepturile minoritatilor! Voi aveti voie!

Bancul zilei :))

Bula in China se ia la bataie cu un ninja. Se bat ei ce se bat si se hotaresc sa dea fiecare cate o lovitura. Care da mai tare e mai bun. "Bang" ninja una in gura lui Bula - doarme 2 zile. Se trezeste Bula: - Ce a fost asta mah? - "Cheia dragonului". Dupa aia Bula "bang" una in gura. Se trezeste ninja peste 2 saptamani. - Ce-a fost asta mah? - Cheia franceza.

Bancul zilei :))

Doi prieteni se duc sa bea o cafea la un bar. - Ospatar! doua cafele te rog. Zice unul. - Dar sa fie ceasca curata. Completeaza celalalt. Peste vreo 10 minute vine chelnerul cu doua casti: - Cine a dorit ceasca curata?

Michael Jackson - Text -Will you be there engleza si romana

Hold Me (Tine-mã) Like The River Jordan (Ca si râul Iordan) And I Will Then Say To Thee ( Iar apoi îti voi spune) You Are My Friend (Tu esti prietenul meu) ***** Carry Me ( Îngrijeste-mã) Like You Are My Brother (Ca si cum mi-ai fii frate) Love Me Like A Mother (Iubeste-mã ca o mamã) Will You Be There?( Vei putea fii acolo/Vei fii acolo?) ***** Weary (Obositor/Plictisitor) Tell Me Will You Hold Me (Spune-mi cã mã vei tine) When Wrong, Will You Scold Me (Când gresesc mã vei certa) When Lost Will You Find Me?(Când sunt pierdut mã vei gãsi?) ***** But They Told Me ( Dar mi-au spus) A Man Should Be Faithful (Un om trebuie sã fie credincios ) And Walk When Not Able ( Sã mearga când nu e capabil) And Fight Till The End (Si sã lupte pânã la sfârsit) But I'm Only Human(Dar sunt doar un om) ***** Everyone's Taking Control Of Me ( Toatã lumea preia controlul asupra mea) Seems That The World's ( Se pare ca lumea) Got A Role For Me ( Are un rol pentru mine) I&#

Michael Jackson in Romania '92 -conferinta de presa - tradusa in romana

Bancul zilei :))

O tanara familie de scotieni isi plimba copilul intr-un carucior. Se opresc in fata unui magazin si dupa ce privesc vitrinele, intra inauntru, lasand caruciorul pe trotuar. Dupa ce se targuiesc, pornesc mai departe. La un moment dat femeia exclama: - Vai de mine dragule,asta nu-i copilul nostru! - Taci!, spuse el. Caruciorul e mult mai bun.

You'll never forget Michael Jackson

Lucrare de licenta

Iepurasul isi facea lucrarea de licenta . Curioasa, vulpea, trecand prin zona, il intreaba: - Ce faci iepurasule, despre ce scrii tu acolo?... - Am inceput lucrarea de cercetare despre cum este mancata vulpea de catre iepuras.... - Ha, ha, ha... pai cum o sa manance un amarat de iepuras o vulpe, poate invers.... - Cercetare stiinfica, vulpe'o, daca nu crezi, te astept deseara la vizuina... Dimineata, padurea uimita de mirare.... in fata vizuinei, pielea vulpei era intinsa la uscat..... Curios lupul, apare si el la iepuras si il intreaba: - Despre ce scrii tu acolo, iepurasule? - Sunt la cercetarea propriu-zisa din lucrarea de licenta, studiez cum e mancat lupul de catre iepuras... - Ha, ha, ha.... cum o sa manance un amarat ca tine un lup mare si tare ca mine? - Asta e cercetare stiintifica serioasa, daca nu crezi ne vedem deseara la viziuna... Dimineata, stupoare mare in toata padurea... pielea lupului era intinsa la uscat langa cea a vulpii.... N

Bancul zilei :))

Un copil îl întreaba pe tatal lui ce înseamna politica. Tatal îl pune pe genunchi si începe sa-i explice aratând exemple: - Fii atent copilas, eu aduc banu în casa, deci eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grija de bani, deci ea este GUVERNUL. Bunicul tau are grija ca totul sa fie în regula, deci el este SINDICATUL. Babysitterul nostru este CLASA MUNCITOARE si cu totii muncim ca tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iar Fratiorul tau de câteva luni este VIITORUL nostru comun. Copilasul retine tot ce a auzit si merge la culcare. În timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut c..a în scutec si plânge. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se întîmpla, dar asta doarme atît de adînc ca nu reuseste s-o trezeasca. Intra sa-i spuna babysitterului dar tatal lui tocmai se hîrjonea cu ea în pat în timp ce bunicul lui tragea cu ochiul prin fereastra. Nimeni nu-l observa, asa ca merge înapoi în pat. Ziua urmatoare tatal lui întreaba daca poate sa spuna cu propriile c

Cititorilor sa-ti-zambeasca-norocul :))

Invitatie

Surpriza de la CANNES DESCHIDETI LINKUL SI SCRIETI-VA NUMELE IN FEREASTRA DESCHISA. VETI AVEA O MARE SURPRIZA! http://www.monfesti val.fr/ Cu sunet

Maxime si Aforisme

„Lumea este impartita in oameni care fac lucruri marete si in oameni care isi atribuie meritele. Incearca sa faci parte din prima categorie – concurenta este infinit mai redusa.“ Dwight Morrow ***** „Putine persoane pot fi fericite fara sa urasca o alta persoana, natiune sau religie.“ Bertrand Russell ***** „Cu cat facem mai mult, cu atat putem face mai mult.“ William Hazlitt

Greatest Moments III

Richard Clayderman

Bancul zilei :))

Un barbat zbura cu un balon cu aer cald si la un moment dat si-a dat seama ca s-a ratacit. A coborat pana aproape de pamant si a zarit o femeie pe o pajiste. Apropiindu-se de ea, el i-a strigat: -Fii amabila, poti sa ma ajuti? Am promis unui prieten ca ma intalnesc cu el, dar nu mai stiu unde ma aflu. Femeia i-a raspuns: -Te afli intr-un balon cu aer cald, la vreo 10 metri inaltime. Te gasesti intre 40 si 41 grade latitudine nord, si intre 59 si 60 de grade logitudine vest. -Ei, probabil esti inginera de profesie! spuse omul din balon. -Asa este, raspunse femeia, dar de unde stii? -Pai tot ce mi-ai spus este corect din punct de vedere tehnic, dar tot n-am idee ce-as putea face cu informatiile de la tine si sunt tot in ceata. Sa fiu sincer, nu m-ai ajutat deloc. Ba chiar pot spune ca m-ai tinut pe loc degeaba. Atunci femeia i-a raspuns: -Dar tu trebuie sa fii director! -Asa este, raspunse barbatul, dar de unde stii? -Pai nu stii unde te afli si nici incotro te indrepti. Te-ai

Senzational

Ultima repetitie a lui Michael Jackson, difuzata in exclusivitate de CNN!!

Embedded video from CNN Video

Portia de zambet

I. Exista vreun medicament care elimina mirosul de ceapa? R. Cum sa nu. Usturoiul. ***** I. Cum se face intreruperea de sarcina la o gaina ? R. Se ridica de pe oua ! ***** I. De ce sunt mai multi oameni decat maimute ? R. Pentru ca e foarte greu sa te regulezi in copac ! ***** I. Care este dezavantajul unei lupe ? R. Mareste, dar nu intareste ! ***** I. De ce nu creste populatia Romaniei ? R. Pentru ca mancam neregulat si regulam nemancati. ***** I. De ce si-a pus Bula roti mai mari la Lastun ? R. Pentru ca i se pisau cainii pe geamuri. ***** I. Care este melodia indragita a homosexualilor ? R. O fata mai gasesti, dar un prieten greu! ***** I. De ce nu se cheama inima "ciocanel" ? R. Pai, cum ar suna: "Mi-ai cazut cu tronc la ciocanel!" sau"Ochii vad, ciocanelul cere!". ***** I. Care este asemanarea dintre femeie si bicicleta ? R. Daca n-ai camera, mergi pe langa ele ... ***** I. Prin ce se deosebeste un om

Nor rosu deasupra capetelor noastre - alerta raze UV

http://www.punctul. ro/articol/ 6607/norul- ros-deasupra- capetelor- noastre.html În Europa s-a declansat o adevarata isterie fata de razele ultraviolete care au depasit de aproape zece ori valoarea suportata de piele. La noi, nimeni nu zice nimic, desi zece minute în plin soare pot transforma orice neg într-unul malign. Se întâmpla si în vecini - Austria , Polonia, Ungaria, iar hartile realizate din satelit arata si România sub norul rosu. Deja în tarile europene autoritatile au intrat în alerta, în Ungaria de exemplu jandarmii interzic celor sub 18 ani sa practice sportul în aer liber în perioada de maxima expunere, între 11, 30 si 16. La noi pace si liniste Noi avem criza economica si gripa porcina. S-a sesizat însa doctorul dermatolog Monica Capâlna, îngrijorata de numarul din ce în ce mai mare al bolnavilor care se prezinta la consultatie cu arsuri solare. De saptamâni întregi este alerta în Europa. Acum doua saptamâni s-a masurat concentratia de UVB deasupra Ungariei si Polon

Bancul zilei :))

O blonda la judecata de apoi e intrebata de Dumnezeu: - Ai pacatuit? - Nu. - Ai baut? - Nu. - Ai fumat? - Nu. - Ai preacurvit? - Nu. - Bine. Petre, ada o pereche de aripi. - Ohh... ma faceti inger? - Nu, gasca. :)) :))